IEDER MENS IS GELIJK

Search

Tweede brainstorm campagne 2018

Facebook
Twitter
Email
Print

We kwamen opnieuw bij elkaar om te brainstromen over onze campagne van 2018. Bij de eerste brainstorm kwamen er volop ideëen naar boven, werden dingen op tafel gegooid, de motivatie borrelde volop. 

Op de tweede brainstorm bekeken we de voorstellen van vorige vergadering nog een keer. We beslisten welke activiteiten wijzelf willen uitwerken en organiseren: een Nakbar, praatavonden, … En op welke manieren we informatie kunnen verspreiden over de Nakba: boekjes, lessenpakketen, lezingen, activiteitenconcepten die door anderen georganiseerd kunnen worden, …

We brainstormde ook over een basis voor onze campagne, een doel, een slagon, een logo, … Dingen die belangrijk zijn om onze campagne te starten en zo duidelijk en goed mogelijk te kunnen verspreiden. Dingen die we aan jullie kunnen aanreiken om ze te gebruiken om onze campagne zo breed mogelijk te maken, maar toch een eenheid te blijven vormen.

Na de zomer komen we opnieuw samen om de campagne verder uit te werken.

Wij hebben er alvast zin in, jij ook?

Wil je op de hoogte blijven om na de zomer mee aan de slag te gaan. Geef dan een seintje via secretariaat@palestinasolidariteit.be.

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be