IEDER MENS IS GELIJK

Zoeken

Word jij een van onze nieuwe leden in 2023?

Facebook
Twitter
Email
Print

VERNIEUW JE LIDMAATSCHAP VOOR 2023
Beste leden en sympathisanten
Met deze nieuwsbrief komt het einde van het jaar 2022 stilaan in zicht.
Zoals gewoonlijk doen wij op het einde van het jaar graag een oproep om het lidgeld te vernieuwen.
Dank aan al de leden die ons al jaren trouw zijn. We blijven hopen op jullie steun in 2023!
Wie al sympathisant is, maar tot nu toe géén lid is van Palestina Solidariteit, roepen we op om in 2023 lid te worden.

Als bescheiden organisatie kon Palestina Solidariteit vzw de voorbije decennia heel wat bereiken. We organiseerden héél wat campagnes, waaronder de succesvolle Dexia- en Law-Traincampagnes. Er was ook de G4S-campagene die ook in andere landen gevoerd werd en G4S dwong om zijn meest omstreden activiteiten in Israël te verkopen. Daarnaast hadden we congressen en studiedagen, infoavonden en infostands, inleefreizen, kleinere acties en onze projecten in Palestina, met daarbij ook nog de vele jaarlijkse lokale activiteiten.

Ook het komende jaar heeft Palestina Solidariteit heel wat nieuwe plannen. Naast de steeds terugkerende activiteiten zoals inleefreizen, projecten, infoavonden en infostands, plannen we het komende jaar een campagne rond de herdenking van 75 jaar Nakba. Er zijn de BDS-campagne en de campagne ter ondersteuning van de door Israël geviseerde, Palestijnse ngo’s die gewoon door lopen.

Met méér leden kunnen we echter nóg méér verschil maken.

Want méér leden betekent méér inkomsten, en méér inkomsten betekent ook dat we méér kunnen doen ter ondersteuning van het Palestijnse volk. Méér leden betekent ook dat onze stem luider klinkt wanneer we onze politici oproepen om méér aandacht te hebben voor de rechten van het Palestijnse volk.

Als kleine organisatie zijn we fier dat wij nog steeds kunnen werken met vrij lage kosten, waardoor het grootste deel van de inkomsten rechtstreeks naar het Palestijnse volk kan gaan. De overige inkomsten worden gebruikt in eigen land voor acties en bewustmaking van bevolking en politici.

Wanneer je beslist om het komende jaar als lid Palestina Solidariteit te blijven steunen of om nieuw lid te worden, danken wij je alvast van harte.

Wil je Palestina Solidariteit maandelijks steunen, en Palestina Solidariteit zo een extra zekerheid van inkomsten garanderen zodat wij nog méér zaken kunnen realiseren ten voordele van het Palestijnse volk? Dat kan! Je hoeft daarbij niet noodzakelijk een grote gift te doen. Zelfs een bescheiden domiciliëring met een symbolisch bedrag van 5 of 10 euro per maand geeft Palestina Solidariteit al een mooie extra ondersteuning.
Alvast heel veel dank!
Het team van Palestina Solidariteit

 

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be