Palestina Solidariteit Word vrijwilliger!
In dit moeilijke jaar kunnen we uw steun meer dan ooit gebruiken.
Doe een gift

Israël misbruikte het Trump-tijdperk om de sluipende annexatie verder te zetten, met alle geweld, vernielingen en repressie die daarmee gepaard gaan. De internationale gemeenschap had het 'druk' met de pandemie...

Ons werk is dus broodnodig, maar door gebrek aan inkomsten hebben we minder mensen om ons te helpen de vele taken uit te voeren. 

Helaas is het voor Palestina Solidariteit ook een moeilijk jaar.

Door Corona vielen bijna al onze activiteiten weg en daardoor ook onze inkomsten. Stien volgde haar hart naar het buitenland en kan haar taken als bijna fulltime vrijwilliger niet aan dit tempo verder zetten. Het wordt moeilijk om het dagelijkse werk en de extra activiteiten die we willen organiseren vol te houden. 

In een eerste steun oproep gaven we prioriteit aan onze projecten in Palestina, die allemaal reeds hun fondsen enkele maanden geleden kregen. Je vindt een verslag van hun werk hier

Doe een gift

Met deze oproep vragen we uw milde steun voor onze werking in België. 

In de plaats van 3 werkkrachten eerder dit jaar, blijft door Corona nu enkel Mathias met een 4/5de opdracht de projecten en activiteiten draaiende houden, ondersteund door de raad van bestuur.

Stien deed heel wat werk voor de campagnes, de algemene activiteiten, de vormingen, politiek lobbywerk, de nieuwsupdate en de website. Ze is niet helemaal weg, maar kan al deze taken niet blijven uitvoeren. 

Wij zoeken helpende handen.

Kan je ons een uurtje per week helpen om de nieuwsbrieven op te stellen, de website te onderhouden, of op je eigen tempo onderzoek te doen, politici aan te schrijven, persberichten te helpen opmaken, … geef ons dan zeker een seintje. 

Heb je zelf geen tijd, maar kan je ons financieel steunen zodat we werkkrachten kunnen aannemen of een gemotiveerde jobstudent kunnen betalen, dan danken we jullie zeer. 

We blijven uiteraard een vrijwilligersbeweging en willen zoveel mogelijk werk vrijwillig blijven opvolgen, maar een betaalde kracht helpt ons wel om de continuïteit van onze werking te verzekeren en ontlast onze vrijwilligers.

Doe een gift
Wat kunnen we concreet doen met je gift?

Voor 120 euro per week kunnen we aan 1 of 2 jobstudenten enkele taken uit handen geven. Als slechts 30 mensen een maandelijkse gift doen van 20 euro, dan kunnen we daarmee starten. Maar ook 100 mensen met een maandelijkse gift van 6 euro geeft hetzelfde resultaat. 

Voel je je aangesproken?

Wetende dat de regering dit jaar 60% in plaats van 40% teruggeeft via de fiscale attesten, dan is de rekensom snel gemaakt. Doe een gift van 100 euro in 2020 en via je belastingaangifte krijg je tot 60 euro terug in 2021.

Heb je er al aan gedacht om Palestina Solidariteit op te nemen in je testament? Wegens Corona deden al enkele sympathisanten dat. 

Doe een gift

Binnenkort verwacht: Keffiyeh mondmaskers.

2-lagig katoen en 1 laag Keffiyeh stof. Gemaakt in Palestina aan een eerlijke prijs. 

Koop er 1 voor jezelf of als kadootje. 8 EUR voor 1 (incl BTW en verzendkosten), 3 voor 22 EUR. Beschikbaar in een mannen- en een vrouwenmaat. Bestellen doe je door een email te sturen naar info@palestinasolidariteit.be

Lees meer

Word vandaag al lid van Palestina Solidariteit