Kalender Palestina Solidariteit 2022 vanaf nu verkrijgbaar !

Bestel onze kalender en breng Palestina binnen bij jou in de huiskamer, of doe hem cadeau als eindejaarsgeschenk!

Wees er snel bij de oplage is beperkt.

Met de opbrengst steun je onze werking in Vlaanderen, je steunt er OA onze campagnes en educatief werk mee.

Kostprijs 15 EUR excl. verzendingskosten, 18,25 EUR incl. verzendingskosten.

Info + bestellen
Webinar 11 december: De NGO ‘Defence for Children International – Palestine’ onder vuur. (Solidariteits etentje uitgesteld)

De Israëlische minister van Defensie Benny Gantz benoemt op 19 oktober zes vooraanstaande Palestijnse mensenrechtenorganisaties als “terreurorganisaties, ” en zet deze zo effectief buiten de wet, waardoor ze een groot risico lopen op Israëlische represailles. Lees hier onze gezamenlijke verklaring/eisen vanuit 11.11.11 en vele andere Belgische verenigingen.

In ons webinar gaan we in gesprek met Ayed Abueqtaish van DCI (Partner van Palestina Solidariteit) en kom je te weten wat de Israëlische betichting wil zeggen voor de werking van DCI en de andere beschuldigde NGO’s. En wat kan België hierin doen?

Onze sollidariteits maaltijd van 11 december is wegens COVID geannuleerd, we houden jullie op de hoogte van een nieuwe datum.

Info + inschrijven
Internationale dag Palestina in beeld

Naar aanleiding van de “Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse volk” organiseerden lokale groepen en vrijwilligers allerlei activiteiten, zowel op straat als online. We maakten een overzicht van enkele hartverwarmende initiatieven...

In beeld
Schrijven helpt, VRT past fout aan!
Woorden zijn belangrijk… In een artikel op Sporza stond te lezen dat Israël en de Golfstaten elkaar benaderen omdat het conflict met Palestina ten einde zou zijn? Ten einde? Een opmerkzame vrijwilliger van ons heeft dit gemeld en ondertussen is het aangepast! 
Reageren op foutief woordgebruik, historische fouten of op ontbrekende context is erg belangrijk. Zou jij ook wel af en toe in je pen willen kruipen maar wil je wat meer info, laat het zeker weten via secretariaat@palestinasolidariteit.be. 
 
Meer info

Aftermovie najaarscampagne 11 11 11

 

De najaarscampagne van 11.11.11 'investeer in een betere wereld' bracht duizenden vrijwilligers in heel Vlaanderen bij elkaar voor een beter wereld. Bekijk de 'aftermovie' met een mooi overzicht van de vele acties...

Alles over de campagne
Doe een gift
Word Lid
facebook  youtube  instagram 
Pas je inschrijving op de nieuwsbrief aan    |    Bekijk online