Beste Palestina - vriend(in),

 

Het blijven erg onzekere tijden, de pandemie blijft onze werking verstoren. Als niet gesubsidieerde organisatie treft dit ons hard. 

Onze activiteiten zijn grotendeels geannuleerd, de inleefreizen zijn voorlopig nog niet mogelijk en ons jaarlijks etentje is voor het 2e jaar op rij uitgesteld,… 

Maar we geven niet op en zitten niet stil. We verleggen voorlopig onze activiteiten meer naar online (webinars/workshops) en we investeren meer tijd in het schrijven van artikels. We werken ook aan een onderwijs koffer ‘Palestina in de klas’ voor het middelbaar onderwijs, die in 2022 uitkomt.

Daarnaast gaan we ook terug meer focussen op de boycot van Israëlische producten, die te koop zijn in onze winkels en supermarkten. We zitten momenteel in de laatste fase van het ontwikkelen van een app waarmee we Israëlische producten in kaart kunnen brengen.

Voor de promotie en technische uitwerking van de boycot app hebben we een ‘crowdfunding’ actie opgezet. U kan onze app steunen via deze link: https://www.growfunding.be/nl/projects/Click4change 

Het steunen van de app via de steun-pagina van Growfunding is niet fiscaal aftrekbaar omdat we hier voor een crowdfunding hebben gekozen.

Er zullen met regelmaat van de klok artikels verschijnen over BDS in onze nieuwsbrieven en andere sociale media.

2022 is ook het jaar dat de Gazastrook zijn 15 jaar van blokkade ingaat. Samen met het ECCP (European Coordination of Committees for Palestine) gaan we hier campagne rond voeren.

Om dit alles te kunnen blijven doen vragen wij u om een milde gift. Rekeningnummer Palestina Solidariteit: IBAN: BE64 5230 8014 8852 BIC: TRIOBEBB, met vermelding noordwerking.

Giften vanaf 40 euro op onze rekening zijn fiscaal aftrekbaar.

Alvast erg bedankt voor uw steun!

 

Fijne kerstdagen en beste wensen voor het nieuwe jaar!

 

Vanwege Myriam Vandecan en het helebPalestina Solidariteit team

 

Doe een gift
Word Lid
Steun boycot app
facebook  youtube  instagram 
Pas je inschrijving op de nieuwsbrief aan    |    Bekijk online