Palestina Solidariteit wenst u een fantastisch 2022 en hoopt op veel activiteiten én resultaten voor Palestina!

Wens met ons mee: 

Dat in 2022 de huis afbraken stoppen, geen kinderen gearresteerd worden, dat het systeem van oneindige administratieve detentie wordt afgeschaft, dat de wereld erkent dat Israël een apartheidsstaat is, de blokkade van Gaza na 15 jaar wordt opgeheven,... 

Omdat wensen niet genoeg is, werken we elke dag onvermoeid verder zodat minstens onze medeburgers, bedrijven en regeringsleiders mensenrechten boven macht en winst plaatsen zodat er wat hoop is voor een toekomst voor de miljoenen Palestijnen onder bezetting of op de vlucht. 

Arwa uit Gaza die momenteel vrijwilliger is bij Palestina Solidariteit, schreef over haar nieuwjaarswensen voor Palestina... 

Arwa's nieuwjaarswensen
Steun onze boycot app!

Momenteel leggen we de laatste hand aan onze app om Israëlische producten in kaart te brengen, een nieuw modern hulpmiddel in de BDS campagne. We willen nog meer informeren, sensibiliseren en acties opzetten rond de verkoop van Israëlische producten in België! Begin maart komt de app uit en kan iedereen hem gebruiken! We zoeken nog steeds uw steun voor de promotie, technisch onderhoud, ontwikkeling,... Lees er meer over en steun ons project!

 

Steun onze boycot app!
Samen staan we sterk, word vandaag nog lid!

Door lid te worden steun je niet enkel financieel maar kunnen wij ook laten zien hoeveel mensen achter onze visie en missie staan.

Er zijn veel stemmen die rond Israël en Palestina willen werken. Maar weinigen durven te zeggen waar het op staat en waar het om gaat...

Zonder druk te zetten en eisen te stellen zal er geen verandering komen. Regeringen weten al jarenlang wat er gebeurt. Wij laten hun holle woorden geen excuses zijn voor het uitstellen van noodzakelijke sancties. 

Wij blijven de nagel op de kop slaan. Maar het is meer dan woorden. Ook door het boycotten van producten, educatie en campagnes kunnen we de druk opdrijven zonder te wachten op eventuele acties van onze regering!

Voeg jouw stem bij die van ons en word vandaag nog lid. (Lid worden kan vanaf 10euro/jaar)

Word lid
Doe een gift