Laatste dagen crowdfunding voor boycot app gaan in, help ons de laatste euro's in te zamelen!

Ons BDS project is bijna geslaagd, de laatste loodjes...

We zijn bijna klaar met het ontwikkelen van onze smartphone applicatie 'Click4Change' om Israëlische producten in onze Belgische winkels in kaart te brengen. 

 

Ons team en de organisatie hebben al heel wat geld en werk geïnvesteerd om de applicatie te ontwikkelen. Een echte primeur voor activisten die rond BDS werken. Laat al dit werk niet verloren gaan. We hebben jouw steun nodig om van ons project een succes te maken, werk dat dan ook door andere groepen en landen kan gebruikt worden. 

 

De laatste 3 dagen van onze crowdfunding gaan vandaag in, we hebben nog slechts 400 euro nodig van de 5000 euro om onze crowdfunding te doen slagen!

Steun hier onze applicatie:https://www.growfunding.be/nl/projects/Click4change

 

Bedankt voor jouw steun om ons project te doen slagen!

 

Je kan ons ook steeds helpen door ons project mee bekend te maken, bijvoorbeeld door ons project bekend te maken bij je eigen netwerk van familie en vrienden, met een mailtje of door het te delen op jouw sociale media… 

 

Palestina Solidariteit steunt het Europees Burgerinitiatief voor een verbod op handel met illegale nederzettingen

Het initiatief wil op één jaar tijd, één miljoen handtekeningen inzamelen om de Europese Commissie tot een besluit te dwingen.

Het vestigen van nederzettingen in bezet gebied is een oorlogsmisdaad. En toch liggen er nog altijd producten uit Israëlische nederzettingen in onze supermarkten. Meer info hierover in ons artikel over de etikettering van deze producten.

Het burgerinitiatief ‘Made in Illegality’ roept de Europese unie op om een einde te maken aan de handel met nederzettingen in bezette gebieden. 

Hieronder kan u de campagne film bekijken!

facebook  youtube  instagram 
Unsubscribe   |   Manage your subscription   |   View online