Music for Life en Music for Palestina Solidariteit

Music For Life van Studio Brussel gaat dit jaar door van 17 tot en met 24 december vanuit de Schorre in Boom. Dit jaar kan jij via de actie die je opzet Palestina Solidariteit vzw rechtstreeks steunen.

We hopen dan ook dat jullie een toffe actie op touw zetten en de handen uit de mouwen steken om onze werking en campagnes te steunen.

Je kan gaan voor een klassieke actie, soep, wafels, koekjes of wijn verkopen of een optreden organiseren, straatmuzikant spelen, sporten, zoenen of dansen voor het goede doel en dit al vanaf 2 december.

Registreer je op de website: http://musicforlife.stubru.be/registreer en geef Palestina Solidariteit op als goed doel. Van zodra je goede doel is goedgekeurd door de Koning Boudewijnstichting ontvang je een login om je concrete actie te registreren.

Organiseer dan een actie om geld in te zamelen voor Palestina Solidariteit en dankzij jou komt Palestina Solidariteit dan ook in de kijker op Music for Life!

Wij rekenen op jullie!  Laat ons het ons zeker weten wanneer je een actie hebt geregistreerd!  secretariaat@palestinasolidariteit.be

En dan kan jij op ons rekenen om er in 2014 weer volop tegenaan te gaan en een verschil te maken voor kindgevangenen en kinderen in Palestina.

Welke info heb je nodig van Palestina Solidariteit?

- adres van de hoofdzetel: J.Ectorsstraat 19 3400 Landen

- telefoonnummer van een contactpersoon: 0499 913 214

- e-mail adres van een contactpersoon: secretariaat@palestinasolidariteit.be

- website van de vzw: www.palestinasolidariteit.be

- ondernemingsnummer van de vzw: BE 455 029 275