Palestijns solidariteitsetentje: Late beslissers nog welkom: 0474 47 08 47

Palestijns solidariteitsetentje,
 

Zaterdag 14 september 2013 nodigt Palestina Solidariteit u uit voor een kennismaking met de Palestijnse keuken.

Er staan traditioneel Palestijnse “Makloeba (rijst/kip*Halal/bloemkool/aubergines) en hommos (voor vegetariërs) op het menu, alsook een oosterse ovenschotel.
Kom mee genieten van een heerlijke maaltijd en steun hiermee de werking van Palestina Solidariteit en onze projecten in Palestina. 
Iedereen is welkom!

Om 17u30 gaan de deuren open. Vanaf 18u gaan we aan tafel.
Na de maaltijd kijken we samen naar een fragment uit de film ‘Roadmap to Apartheid’ en daarna kan je je uitleven in een Palestina Quiz. We sluiten af met goede muziek en een drankje.
De opbrengst van deze solidariteitsmaaltijd gaat deels naar de werking van Palestina Solidariteit, deels naar een Palestijns project. Het project dat we dit jaar extra willen steunen is de Palestijnse circusschool. De Palestijnse circus school stimuleert jongeren van 10 tot 25 jaar om hun fysieke, sociaal-emotionele, artistieke en cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Wekelijks komen de meisjes en jongens samen voor een circusles. De gevorderde studenten werken een show uit waarmee ze de baan op gaan in de bezette gebieden. 

Waar? Zaal Pavo (parochiaal centrum), Vandenbemptlaan 2a, 3001 Heverlee (Leuven).
Goed bereikbaar met openbaar vervoer, met de trein vanuit Leuven richting Louvain-La-Neuve of met de lijn vanuit Leuven (bus 1 of 2).


Prijs: Kinderen 9 EUR, volwassenen 15 EUR. Dit kan ter plaatse betaald worden.


Dank bij voorbaat!

Palestina Solidariteit in samenwerking met het LAP, Leuvense Actiegroep Palestina.