We zijn er bijna, maar nog niet helemaal!

Beste sympathisant,

Twee weken geleden stuurden we je een oproep om mederealisator van een kortfilm te zijn.  We wilden 2000 euro verzamelen om de film op een zo professioneel mogelijk manier te maken en te distribueren.  We kregen héél wat reacties, waarvoor onze eeuwige zeer oprechte dank!  We komen echter nog zo'n 400 euro tekort.  Daarom lanceren we onze oproep nog eens en vragen we je om alstublieft ook jouw steentje bij te dragen.  In ruil voor jouw gift creëren wij een sensibilisatiefilm over de toestand van de Palestijnse kindgevangenen en over de medeplichtigheid van het Europese beveiligingsbedrijf G4S.  Morgen gaat het draaien van de film van start!

Het budget wordt gebruikt voor een aantal attributen die deze korte fictiefilm nog beter kunnen maken (de huur van echt uitziende geweren, een legerjeep, catering voor de professionele acteurs die kosteloos meewerken), maar ook om de film nadien zo goed mogelijk te promoten en hem in 3 talen te onderitelen zodat hij internationaal kan gebruikt worden.

Indien jij je financiële steentje bijdraagt, kunnen we dit onderwerp extra onder de aandacht brengen en hopelijk ook een nieuw publiek bereiken.

Stort jouw gift op:

IBAN: BE64 5230 8014 8852BIC: TRIOBEBB
Op naam van: Palestina Solidariteit vzw
Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen
Met vermelding van "steun sensibilisatiefilm".

Sponsors vanaf 50 euro krijgen het filmpje op DVD toegestuurd en een glaasje champagne op de première waar ook onze bekende en minder bekende acteurs aanwezig zullen zijn.

Voor deze giften kan Palestina Solidariteit een fiscaal attest afleveren vanaf €40.

Voor meer info over dit project kan je terecht bij: secretariaat@palestinasolidariteit.be, 02 501 67 49
Indien Palestina Solidariteit meer giften ontvangt dan nodig voor de creatie van de film zullen deze gebruikt worden voor toekomstige projecten in het kader van onze kindgevangencampagne.  Jouw gift zal dus zeer nuttig besteed worden!

Alvast een welgemeende dank u en tot binnenkort voor een stand van zaken!

Met solidaire groeten,
Palestina Solidariteit
Meer informatie over de Palestijnse kindgevangenen vind je hier
Meer informatie over de medeplichtigheid van G4S vind je hier
Teken de petitie tegen G4S hier
Andere projecten van Palestina Solidariteit kan je steunen via deze link