Zondag 18 mei: 20 km van Brussel - RUN FOR PALESTINE: Steun Dirk

 

 

Op zondag 18 mei gaat de jaarlijkse 20 km van Brussel weer door. Voor de 35ste keer zullen enkele tienduizenden lopers hun beste beentje voorzetten om de tocht tot een goed einde te brengen. Eén onder hen is Dirk Demulder, bestuurslid van Palestina Solidariteit vzw. Hij zal in naam van onze organisatie lopen en u kan hem sponsoren!

 

Palestina Solidariteit ontvangt geen structurele werkingssubsidies en daardoor is elk bedrag – hoe klein ook – meer dan welgekomen. Stortingen kunnen gebeuren op het rekeningnummer IBAN: BE64 5230 8014 8852, BIC: TRIOBEBB van Palestina Solidariteit, J. Ectorsstraat 19, 3400 Landen) met de vermelding 'Steun Dirk'.

 

Op de dag zelf kan u - eventueel met uw Free Palestine-T-shirt e.d. - Dirk een hart onder de riem steken door om 10 u. aanwezig te zijn bij de start in het Jubelpark. Daar is ook de aankomst voorzien. Dirk probeert binnen 1 u. 45 min. de twintig kilometer te lopen. Moedigt u hem aan door een grote of minder grote gift?

 

Indien u zelf mee gaat lopen die dag, houdt niets u natuurlijk tegen om u ook te laten sponsoren voor Palestina Solidariteit!

 

Voor meer info kan u terecht op secretariaat@palestinasolidariteit.be of 0499 91 32 14.

 

Een persoonlijke boodschap van Dirk volgt hieronder:

 

Beste leden en sympathisanten van Palestina Solidariteit, sympathisanten met het Palestijnse volk... Op 18 mei zal ik als bestuurslid van Palestina Solidariteit, samen met duizenden andere sportliefhebbers, opnieuw deelnemen aan de bekende 20 kilometer van Brussel, en dit voor de derde keer ten voordele van Palestina Solidariteit. De voorbije twee jaar waren heel wat mensen bereid om mij hierbij te steunen en konden wij op deze wijze heel wat geld inzamelen voor Palestina Solidariteit. Vorig jaar kwamen wij uit op het mooie bedrag van 1163 euro. Met deze steun, waarvoor wij u hartelijk dankbaar zijn, konden wij een deel van het loon van een tweede halftijdse medewerker betalen wat betekende dat wij heel wat meer konden doen voor het Palestijnse volk. Als solidariteitsorganisatie voor Palestina steunen wij bijna volledig op steun van vrijwilligers en sympathisanten. Dit betekent dat wij volledig onafhankelijk kunnen werken, ook dat wij kunnen garanderen dat uw steun effectief ten voordele komt van het Palestijnse volk, maar ook dat elke extra steun uiteraard van harte welkom is en blijft.

 

 

Vindt u het belangrijk dat een onafhankelijke organisatie als Palestina Solidariteit ook het komende jaar door gaat om de rechten van het Palestijnse volk te ondersteunen? Ik als bestuurslid van Palestina Solidariteit zal nu zondag op 18 mei alvast mijn beste beentje voorzetten. Als u bereid bent mij hierbij te steunen kunnen wij opnieuw heel wat geld inzamelen. Het voorbije jaar konden wij dankzij uw steun werken aan onze campagne rond Palestijnse kindgevangenen. Zoals u in het bijgevoegde filmpje kan zien zal het geld dit jaar gebruikt worden ter ondersteuning van onze G4S-campagne die in het verlengde ligt van onze vorige campagne rond deze kindgevangenen.

 

 

Wil u Palestina Solidariteit of onze nieuwe campagne opnieuw steunen dit jaar? Ik dank u namens Palestina Solidariteit nogmaals voor uw steun de voorbije twee jaar en hoop dit jaar opnieuw op uw steun te kunnen rekenen!

 

 

Dirk Demulder, bestuurslid Palestina Solidariteit

 

 

http://goanimate.com/videos/0LOwOgcAoUI0?utm_source=emailshare&refuser=0_TpGb_FFVWE