Palestina for Life 2019

Van 18 tot en met 24 december 2019 is er opnieuw De Warmste Week.
Ook dit jaar is Palestina Solidariteit een goed doel dat je kan steunen!
Dat kan je doen door een actie te organiseren en de opbrengst aan Palestina Solidariteit te schenken. We zijn erg dankbaar voor elke actie die ten voordele van onze organisatie wordt georganiseerd, klein en groot.

 

Schermafbeelding 2019-11-11 om 15.55.35.png

 

Inspiratie

Wil je iets organiseren of deelnemen aan een bestaande actie om onze werking te steunen maar weet je niet goed wat te doen? Je kan je loop of wandelschoenen boven halen en deelnemen aan een ‘warmathon’. Dat zijn loopparcours die georganiseerd worden in gans Vlaanderen. Het deelname geld van 15 euro kan je aan ons schenken. Je kan je uiteraard ook laten sponsoren en meer ophalen.

Meer info & inschrijven

 

Op 6 december wordt de comedy avond Nuff Said georganiseerd voor Palestina Solidariteit in Berchem. 

Op 7 december wordt de comedy avond Nuff Said georganiseerd in Hasselt. Beleef een avond vol humor en steun onze werking!

Meer info

 

Organiseer zelf een actie!

Muffins bakken, een Dabke avond, een Palestijns etentje, een quiz organiseren, ontbijt maken voor je collega’s, pralines maken,…

Als je een actie organiseert, vergeet ze dan zeker niet te registreren en ons als goed doel aan te duiden. Wij kunnen je materiaal bezorgen om je actie op te fleuren: banners, folders over onze werking, een Palestijnse vlag,… Meer info: secretariaat@palestinasolidariteit.be

En we verspreiden uiteraard ook je actie via onze nieuwsbrief en sociale media als je dat wil.

Palestina Solidariteit selecteren als goed doel