Wij hebben jullie nodig om Israeli Apartheid week te organiseren! 

18-22 maart vind Israëli apartheid week weer plaats, een week waarin er over de hele wereld evenementen worden georaniseerd op campussen om de Apartheidsstaat Israël in de kijker te zetten en de BDS campagne te steunen. 
Dit kan dmv een infoavond, een lezing, een filmvertoning, een workshop, een verkoop van bijvoorbeeld falafels, .. 
 

Het zou interessant zijn moesten er, zoals de afgelopen jaren, ook dingen gebeuren op campussen in Vlaanderen. Het is de bedoeling de komende weken te weten te komen wie iets wil doen, welke ideeen er zijn en wat er daarvoor moet gebeuren (zalen reserveren, sprekers contacteren, ...). Na de examens zou dan alles verder uitgewerkt worden (promo, ...). 

Dus: wil jij iets doen, heb jij een idee, wil je heel graag eens een bepaalde docu kijken, wil je graag Palestijns leren koken, wil je graag iets organiseren met een bepaalde groep of organisatie: organiseer dit gewoon tijdens de Israeli Apartheid week! 

Palestina Solidariteit wil jullie helpen met het organiseren, jullie samenbrengen met studenten of organisaties, promo voeren, ... Dus stuur een mailtje met ideeënen, vragen, problemen... naar: nieuwsupdate@palestinasolidariteit.be en dan organiseren we samen een geweldige Israeli Aparheid week! 

Hier nog de website van Israeli Aprtheid week, voor als je meer info wil, inspiratie zoekt, ... http://apartheidweek.org