Steun Palestina Solidariteit

Klic op de foto om de film af te spelen .

De werking van Palestina solidariteit vzw steunt voor een groot deel op jullie. Onze dagelijkse werking wordt gedragen door vrijwilligers, jullie helpen ons met de standjes, de website, met activiteiten en acties, maar ook financieel kunnen jullie Palestina Solidariteit goed helpen.

Dit jaar waren onze standjes doorheen Vlaanderen te vinden, er werd iedere maand een ‘Cafe Palestine’ gedaan, we maakte een tentoonstelling en organiseerde etentjes. Er werden dit jaar ook twee vaste krachten aangenomen. Mei Lan begeleid de vrijwilligerswerking en Bauwke zorgt voor een zo goed mogelijk communicatie naar jullie toe.

We zaten dus niet stil. Want 2017 telde een aantal pijnlijke verjaardagen: 50 jaar bezetting, 70 jaar onteigeningen en 100 jaar van onrechtvaardigheid. We deden hierrond tal van activiteiten, lezingen en acties.

Maar ook 2018 wordt een belangrijk jaar voor de Palestijnse bevolking, dan is het 70 jaar geleden dat het begin van de Nakba plaatsvond.

Ook hierrond willen we een goede campagne uitwerken, om zoveel mogelijk rond de Nakba te kunnen doen, zoveel mogelijk mensen op de hoogte te stellen en zoveel mogelijk invloed uit te oefenen om de situatie in Palestina te verbeteren.

Om de werking van Palestina Solidariteit mogelijk te maken zijn ook financiële middelen nodig. Steun ons met kleine of grote giften, ieder klein beetje investeren wij met het doel het best mogelijke te doen voor Palestina en de bevolking.

Wordt vrijwilliger: https://palestinasolidariteit.be/content/ik-zet-mij-als-vrijwilliger

Doneer: https://palestinasolidariteit.be/content/een-éénmalige-gift-vaste-donateur