Boeken

JE BENT ER GEWEEST

Bekijk trailer

Je bent er geweest

Video

http://www.bol.com/nl/static/images/layout/loader.gif

Bindwijze: Hardcover

Samenvatting

Auteur: Arie de Bruin

Price: 10,00 €

Kwart over Gaza

Kwart Over Gaza

Anja Meulenbelt • Paperback


Samenvatting:

Price: 24,95 €

Golem - Koen Stuyck

Aart Verschueren is een jonge journalist, die een relatie begint met een Oost-Europese vrouw van joodse origine.  Ongeveer rond diezelfde tijd maakt hij kennis met een Palestijnse vluchteling.  Alhoewel deze twee nieuwe vrienden niets met elkaar te maken heben, blijken ze toch een afkeer te hebben van elkaar.  En dat alleen omdat zij joods is en hij Palestijns.  Wanneer de vrouw hem vraagt om naar Israël te reizen - hij kan haar famiie daarmee een uitzonderlijke gunst bewijzen - stemt hij toe.  Als Aart zijn Palestijnse vriend vertlt dat hij naar Israël moet voor de

Price: 21,40 €

Weg van Damascus - Ghayath Almadhoun

Op 18 december 2010 werd de wereld opgeschrikt door de opstanden in Tunesië, die snel oversloegen naar andere Arabische landen. Een nieuwe generatie jonge, geëngageerde schrijvers en dichters stond op. Door middel van blogs en andere moderne communicatiemiddelen lieten ze hun stem horen. De Syrisch-Palestijnse dichter Ghayath Almadhoun is een van hen.

Price: 17,95 €

Israëlvisies in beweging

Israëlvisies in beweging: gevolgen voor kerk, geloof en theologie, Steven Spaas (Brevier uitgeverij, Kampen, 2014)

Het boek ‘Israëlvisies in beweging’ door Steven Paas is theologisch en historisch een degelijke studie over veranderende Israëlopvattingen. De hoofdlijn is een kritische beschouwing van de beweging van het Israëlisme of ‘Christian Zionism’.

Price: 22,60 €

Gaza, een schandvlek - Jan Wijenberg

reisverslag 2011 door Nederlands oud-ambassadeur Jan Wijenberg

'waarneming van een sluipende volkerenmoord'

Price: 11,00 €

Het paradijs van Salima

kinderboek

Price: 2,25 €

Palestijnse Israëli's - Soetkin Van Muylem

De politieke, socio-economische en culturele situatie van de Palestijnen in Israël, 1948-2003.

Price: 8,00 €

Breaking the Silence - getuigenissen van Israëlische soldaten uit de bezette gebieden

Dit is het eerste boek waarin Israëlische soldaten vrijuit spreken over de acties van het leger in de bezette gebieden en de achterliggende strategische doelstellingen.  Hun getuigenissen ondermijnen het idee dat het Israëlische leger zuiver defensief opereert, en stellen daarmee veertig jaar aanvaarding van het Israëlische beleid door de publieke opinie ter discussie.

Price: 25,00 €

Palestine et Palestiniens: PROMOTIE!!!

Guide touristique, cet ouvrage est aussi un outil de documenation, de sensibilation et de réflexion, qui permettra au lexteur de dé

Price: 23,00 €

Pages