IEDER MENS IS GELIJK

Zoeken

Amira Hass in Brussels (12 June)

Een Andere Joodse Stem/Another Jewish Voice and Le Space invite you to:

The Israeli occupation in its 50th year: How did we arrive here and where are we going to?

an evening with the critical Israeli journalist Amira Hass

Monday, 12 June 2017, 20:00
Amira¬†Hass¬†has¬†been the reporter¬†and¬†commentator on the¬†Israeli¬†Occupation¬†since¬†1993¬†for¬†the¬†daily¬†Israeli¬†newspaper¬†“Haaretz”.¬†She¬†was¬†born¬†in¬†Jerusalem¬†in 1956, a¬†daughter¬†of¬†two¬†Holocaust¬†survivors.¬†She¬†spent¬†three¬†years¬†living in Gaza,¬†where¬†she¬†also¬†wrote¬†her¬†widely¬†acclaimed¬†book, “Drinking¬†the¬†Sea¬†at Gaza.”¬†Since¬†1997¬†she¬†has¬†been living in the West Bank city of Ramallah.¬†Two¬†compilations¬†of her¬†articles¬†have been¬†published¬†later,¬†including¬†columns¬†written¬†for¬†the¬†Italian¬†weekly¬†“Internazionale”.
She has been writing extensively on the Israeli regime of movement restrictions and fragmentation of Palestinian territory and society, and was among the first Israeli writers who doubted the Oslo accords.
Amira¬†Hass¬†will¬†share¬†with¬†us¬†insights¬†from¬†her¬†journalistic¬†work,¬†analyze¬†the recent¬†developments¬†in the¬†Israeli¬†rule¬†over the¬†Palestinians¬†anddiscuss¬†how¬†we¬†may¬†expect¬†the¬†situation¬†to¬†develop¬†in the¬†near¬†future. Hass’ talk¬†will¬†be¬†followed¬†by¬†Q&A¬†with¬†the¬†audience.
The event will be held at Le Space, Sleutelstraat 26 Rue de la clé, 1000 Brussels
Space is limited: Please register in advance at infoeajs@gmail.com

Een Andere Joodse Stem/Another¬†Jewish¬†Voice¬†en Le¬†Space¬†nodigt u uit op een avond met de kritische Isra√ęlische journalist¬†Amira¬†Hass:

50 jaar van Israelische bezetting: Hoe zijn zijn we hier geraakt en waar gaan we naartoe

Maandag 12 juni 2017, 20.00

Amira¬†Hass¬†is reporter en commentator over de Isra√ęlische bezetting sinds 1993 voor het Isra√ęlische dagblad¬†Haaretz.Zij is Geboren in¬†Jerusalem¬†in 1956 en is de dochter van twee Holocaust overlevers.¬†Gedurende drie jaar leefde zij in Gaza waar zij haar alom geprezen boek: “Drinking¬†the¬†Sea¬†of Gaza” schreef.¬†Sinds 1997 leeft zij op de Westelijke Jordaanoever¬†in Ramallah.¬†Twee compilaties van haar artikels zijn later gepubliceerd, samen met haar artikels uit het Italiaanse weekblad “Internationale”.

Zij heeft uitgebreid geschreven over het Isra√ęlisch regime van restricties en fragmentering van beweging in het Palestijns gebied en maatschappij, en was een van de eerste die twijfelde over de Oslo akkoorden.

Amira¬†Hass¬†zal de inzichten delen van haar journalistiek werk, de recente ontwikkelingen van de Isra√ęlische beheersing over de Palestijnen en discussi√ęren hoe wij kunnen verwachten dat de situatie zal evolueren in de nabije toekomst.

Hass’ lezing zal gevolgd worden met een Q&A met het publiek.

Het gebeuren zal plaats hebben in Le Space, Sleutelstraat 26, Rue de la Clé, 1000 Brussel. Plaats is beperkt, dus reserveren: infoeajs@gmail.com

Datum: Monday 12 June 2017

Verspreid het nieuws

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Pinterest

Laat een boodschap achter

Geen activiteiten missen?

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ‚ā¨40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ‚ā¨18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ‚ā¨22!¬†

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be