Steun

Palestina Solidariteit steunt op jullie

Steun Palestina Solidariteit

De werking van Palestina solidariteit vzw steunt voor een groot deel op jullie. Onze dagelijkse werking wordt gedragen door vrijwilligers, jullie helpen ons met de standjes, de website, met activiteiten en acties, maar ook financieel kunnen jullie Palestina Solidariteit goed helpen. 

Palestina Solidariteit ontvangt geen structurele subsidies of overheidssteun en is geheel afhankelijk van vrijgevige bijdragen van sympathisanten. Wij zijn enorm dankbaar en zeer trots op al die giften klein en groot. We zouden niet zonder jullie kunnen bestaan, want die giften van de vele mensen die ons steunen in ons werk zorgen dat we onafhankelijk zijn en blijven. 

Onze dagelijkse werking wordt gedragen door vrijwilligers, zij helpen ons met de infostanden, de website, grafisch werk, organiseren activiteiten en acties. Jouw bijdrage zorgt dat wanneer er drukwerk nodig is, een zaal moet gehuurd worden, voor wat snacks bij de vergaderingen etc. 

Een éénmalige gift of maandelijks?

Dankzij de hulp van tientallen vrijwilligers kunnen we de kosten drukken maar er zijn dingen die we daarbij nodig hebben. Het drukken van posters en flyers, de huur van zalen, podia en geluidsinstallaties, het opsturen van de nieuwsbrieven, het maken van filmpjes, spandoeken, brochures, tentoonstellingsmateriaal en zeker ook voor onze campagne verantwoordelijke die groepen en vrijwilligers ondersteunt Een vaste maandelijkse of jaarlijkse gift zorgt dat wij meer zekerheid hebben en dus op langere termijn kunnen plannen zonder ons zorgen te moeten maken. Het spaart ook geld uit want we moeten minder energie investeren in fondsenwerving.

Giften vanaf 40 euro op jaarbasis geven je recht op een fiscaal attest waardoor je tot 40% van je gift terugkrijgt van de belastingen. 

IBAN: BE64 5230 8014 8852 

BIC: TRIOBEBB 

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw 

Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen 

Met vermelding van : – binnenlandse werking Palestina Solidariteit en/of project Palestina + naam project

 

MAAK VAN PALESTINA SOLIDARITEIT VZW JE ERFGENAAM

Een legaat is de uiterste wilsbeschikking (testament) waarbij de erflater aan één of meer personen al de goederen (niets uitgezonderd) geeft, die bij zijn overlijden zal nalaten. Dat kan zowel aan een persoon zijn als aan een instelling die het recht heeft om legaten te aanvaarden, zoals Palestina Solidariteit vzw. Sommige erfgenamen worden door de wet beschermd en hebben recht op een bepaald deel van uw nalatenschap. 

Wil je dit even bespreken zodat je onze organisatie nog beter leert kennen, contacteer ons dan voor een gesprek. 

Vraag jouw gemeente om een project in Palestina te steunen

vele  steden en gemeenten steunen jaarlijks goede doelen in het zuiden waar hun inwoners bij betrokken zijn. Dit wordt meestal georganiseerd door een noord-zuidraad of een gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking Wil jij één van onze projecten steunen bekijk dan welke mogelijkheden er in jouw gemeente bestaan en geef ons een seintje. 

Steun een project

Wilt u specifiek een gift doen voor één of verschillende projecten in Palestina dan vermeldt je eenvoudig zuidwerking of de naam van het project. Bekijk hier de verschillende projecten. 

Organiseer een activiteit om geld in te zamelen

Jaarlijks organiseren velen een actie voor een Palestina Solidariteit tijdens Music for Life. 

We zijn Nuff Said en de vele vrijwilligers zeer dankbaar voor de steun reeds 3 jaar op rij voor onze organisatie. 

Enkele voorbeelden van voorbije acties: wafels, soep, pannenkoeken, dadels en frietjes werden reeds verkocht voor het goede doel maar ook lichtgevende ballonnen, make-up beurten. Er waren al eetavonden en tombola’s, er werd al gefietst, gelopen én gezongen. 

We zijn al die organiserende en gevende mensen enorm dankbaar. Heb je vragen, zoek je advies geef ons een seintje. secretariaat@palestinasolidariteit.be

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Naam*

Project*

Bericht

Bedrag €*Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be