Steun

Palestina Solidariteit steunt op jullie

Steun Palestina Solidariteit

Het onrecht dat dagdagelijks tegen de Palestijnse bevolking gebeurt wordt genegeerd, goedgepraat of zelfs aanvaard. Zeer veel geld en machtige instanties willen dit wo houden. 

De bezetting brengt geld op en houdt privileges in stand. De Palestijnen betalen al decennia de prijs. Zonder onze stemmen te verenigen zal dit nog decennia kunnen doorgaan. 

Maar wereldwijd hebben stemmen zoals die van jou zich verenigd. Er zijn al grote successen behaald. Duizenden academici en artiesten spraken zich al uit voor Palestijnse rechten, sommige van de grootste internationale bedrijven moesten zich terugtrekken uit Israël. 

Palestina Solidariteit krijgt geen structurele subsidies. Dankzij de giften van vele individuele donoren en de inzet van tientallen vrijwilligers doen we dit belangrijke werk ook in België. 

Doe vandaag nog een gift en als het even kan stel een maandelijkse gift in. Jij helpt ons verder zonder dat je er zelf over moet nadenken. Je kan je opdracht op eender welk moment stopzetten. 

Je bent een hart onder de riem en het duwtje in de rug voor de vele vrijwilligers die onvermoeibaar al jaren zich inzetten voor de Palestijnse burgers jong en oud. 

Een éénmalige gift of maandelijks?

Dankzij de hulp van tientallen vrijwilligers kunnen we de kosten drukken maar er zijn dingen die we daarbij nodig hebben. Het drukken van posters en flyers, de huur van zalen, podia en geluidsinstallaties, het opsturen van de nieuwsbrieven, het maken van filmpjes, spandoeken, brochures, tentoonstellingsmateriaal en zeker ook voor onze campagne verantwoordelijke die groepen en vrijwilligers ondersteunt. 

Een vaste maandelijkse of jaarlijkse gift zorgt dat wij meer zekerheid hebben en dus op langere termijn kunnen plannen zonder ons zorgen te moeten maken. Het spaart ook geld uit want we moeten minder energie investeren in fondsenwerving.

Giften vanaf 40 euro op jaarbasis geven je recht op een fiscaal attest waardoor je 45% van je gift terugkrijgt van de belastingen. 

IBAN: BE64 5230 8014 8852 

BIC: TRIOBEBB 

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw 

Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen 

Met vermelding van : – binnenlandse werking Palestina Solidariteit en/of project Palestina + naam project+rijksregisternummer

Feest voor Palestina

Heb jij binnenkort iets te vieren? Een babyborrel, verjaardag, huwelijk, pensionering of iets anders leuks en wil jij die gelegenheid gebruiken om je gasten iets te laten schenken voor een goed doel als Palestina Solidariteit? Dat lijkt ons een uitstekend idee waar we je graag bij helpen!

Onze organisatie steunen, kan heel simpel door je gasten een gift te laten storten, maar we kunnen je ook een informatiebundel bezorgen over onze werking of over een specifiek project.

Met al je vragen kan je terecht op secretariaat@palestinasolidariteit.be

Wij wensen je alvast veel feestplezier!!!

MAAK VAN PALESTINA SOLIDARITEIT VZW JE ERFGENAAM

Een legaat is de uiterste wilsbeschikking (testament) waarbij de erflater aan één of meer personen al de goederen (niets uitgezonderd) geeft, die bij zijn overlijden zal nalaten. Dat kan zowel aan een persoon zijn als aan een instelling die het recht heeft om legaten te aanvaarden, zoals Palestina Solidariteit vzw. Sommige erfgenamen worden door de wet beschermd en hebben recht op een bepaald deel van uw nalatenschap. 

Wil je dit even bespreken zodat je onze organisatie nog beter leert kennen, contacteer ons dan voor een gesprek. info@palestinasolidariteit.be

Organiseer een activiteit om geld in te zamelen

Jaarlijks organiseren velen een actie voor een Palestina Solidariteit tijdens Music for Life. 

We zijn Nuff Said en de vele vrijwilligers zeer dankbaar voor de steun reeds 3 jaar op rij voor onze organisatie. 

Enkele voorbeelden van voorbije acties: wafels, soep, pannenkoeken, dadels en frietjes werden reeds verkocht voor het goede doel maar ook lichtgevende ballonnen, make-up beurten. Er waren al eetavonden en tombola’s, er werd al gefietst, gelopen én gezongen. 

We zijn al die organiserende en gevende mensen enorm dankbaar. Heb je vragen, zoek je advies geef ons een seintje. secretariaat@palestinasolidariteit.be

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw,

Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking

en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be