IEDER MENS IS GELIJK

Zoek

Israelische auteur Nir Baram te gast bij Passa Porta

Volgende week verwelkomt Passa Porta, internationaal literatuurhuis in Brussel, de Israƫlische schrijver Nir Baram voor een auteursresidentie in onze hoofdstad. Gedurende vier weken zal hij zich laten inspireren door deze bruisende omgeving en zich focussen op nieuw werk.

Tijdens zijn verblijf organiseert Passa Porta twee avonden waarop de auteur zijn publiek ontmoet.

Op woensdag 26 oktober bespreekt Nir Baram samen met zijn lezers zijn werk Good People (Goede mensen, De Bezige Bij, 2013) tijdens een Read & Meet. Het gesprek verloopt in het Engels; deelnemers zijn vrij om het boek te lezen in een taal naar keuze.

Op woensdag 16 november gaat Nir Baram tijdens Meet the author in gesprek met de Nederlandse auteur Arnon Grunberg over zijn eerste non-fictiewerk Een land zonder grenzen (De Bezige Bij, 2016). Het boek is een verslag van Barams reis langs de grens tussen IsraĆ«l en Palestina, waarin hij stemmen aan bod laat komen die doorgaans de media niet halen. Zijn reportage toont de realiteit van het dagelijks leven in een conflictgebied en weerspiegelt de complexe politieke situatie ten tijde van spanningen, oorlog en verkiezingen.

 

cid:image002.png@01CF8ED8.9987D5D0

 

internationaal literatuurhuis | maison internationale des littƩratures
rue a. dansaertstraat 46 | b 1000 bruxelles | brussel 
T +32 (0)2 226 04 54 | passaporta.be  | fb2

Passa Porta, het internationaal literatuurhuis in Brussel, organiseert literaire ontmoetingen, leesclubs, auteursresidenties, schrijf- en vertaalateliers en het tweejaarlijkse Passa Porta Festival. De hartslag van Brussel is de polsslag van het literatuurhuis. Passa Porta kiest voor dialoog en bekijkt kwesties uit het maatschappelijke debat door de ogen van schrijvers.

 

 

Datum: 

Wednesday 26 October 2016

Verspreid het nieuws

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Pinterest

Laat een boodschap achter

Geen activiteiten missen?

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ā‚¬40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ā‚¬18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ā‚¬22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be