IEDER MENS IS GELIJK

Search

Zweten voor Palestina

Facebook
Twitter
Email
Print
 
Beste leden en sympathisanten van Palestina Solidariteit, sympathisanten met het Palestijnse volk… Op 18 mei zal ik als bestuurslid van Palestina Solidariteit, samen met duizenden andere sportliefhebbers, opnieuw deelnemen aan de bekende 20 kilometer van Brussel, en dit voor de derde keer ten voordele van Palestina Solidariteit. De voorbije twee jaar waren heel wat mensen bereid om mij hierbij te steunen en konden wij op deze wijze heel wat geld inzamelen voor Palestina Solidariteit. Vorig jaar kwamen wij uit op het mooie bedrag van 1163 euro. Met deze steun, waarvoor wij u hartelijk dankbaar zijn, konden wij een deel van het loon van een tweede halftijdse medewerker betalen wat betekende dat wij heel wat meer konden doen voor het Palestijnse volk. Als solidariteitsorganisatie voor Palestina steunen wij bijna volledig op steun van vrijwilligers en sympathisanten. Dit betekent dat wij volledig onafhankelijk kunnen werken, ook dat wij kunnen garanderen dat uw steun effectief ten voordele komt van het Palestijnse volk, maar ook dat elke extra steun uiteraard van harte welkom is en blijft.
 
Vindt u het belangrijk dat een onafhankelijke organisatie als Palestina Solidariteit ook het komende jaar door gaat om de rechten van het Palestijnse volk te ondersteunen? Ik als bestuurslid van Palestina Solidariteit zal nu zondag op 18 mei alvast mijn beste beentje voorzetten. Als u bereid bent mij hierbij te steunen kunnen wij opnieuw heel wat geld inzamelen. Het voorbije jaar konden wij dankzij uw steun werken aan onze campagne rond Palestijnse kindgevangenen. Zoals u in het bijgevoegde filmpje kan zien zal het geld dit jaar gebruikt worden ter ondersteuning van onze G4S-campagne die in het verlengde ligt van onze vorige campagne rond deze kindgevangenen.
 
Wil u Palestina Solidariteit of onze nieuwe campagne opnieuw steunen dit jaar? Ik dank u namens Palestina Solidariteit nogmaals voor uw steun de voorbije twee jaar en hoop dit jaar opnieuw op uw steun te kunnen rekenen!
 
Dirk Demulder, bestuurslid Palestina Solidariteit
 
 

http://goanimate.com/videos/0LOwOgcAoUI0?utm_source=emailshare&refuser=0_TpGb_FFVWE

 

 

 

Hoe kan u onze werking steunen via ‘Run for Palestine’?

  • Stortingen kunnen gebeuren op het rekeningnummer BE64 5230 8014 8852, BIC: TRIOBEBB, van Palestina Solidariteit, met de vermelding ’20 km van Brussel’.
  • Eventueel kan u nog vrienden en kennissen overtuigen om Palestina Solidariteit eveneens via deze weg te steunen. Ook dit is uiteraard van harte welkom.
  • Op de dag zelf kan u – eventueel met uw Free Palestine-T-shirt e.d. – Dirk een hart onder de riem steken door om 10u aanwezig te zijn bij de start in het Jubelpark.  Daar is ook de aankomst voorzien. 

Voor meer info kan u terecht op secretariaat@palestinasolidariteit.be of .

Zweten voor Palestina

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be