IEDER MENS IS GELIJK

Zoek

Campagne Intal tegen Axa

Facebook
Twitter
Email
Print

Intal was de afgelopen periode actief in het verzet tegen verzekeraar Axa, die aandelen heeft in Israƫlische banken, de Bank Leumi, de Israeli Discount Bank en Misrahi Tefahot Bank, die volgens de lijst van de VN betrokken zijn bij de bouw en financiering van illegale Israƫlische nederzettingen. Op 18 juni waren er tegelijkertijd in Brussel, Antwerpen, Madrid en Berlijn protesten bij de hoofdkantoren van Axa. Bovendien heeft Axa indirect belangen in Elbit systems, de grootste Israƫlische wapenfirma. Elbit organiseerde bijvoorbeeld bewakingstechnologie voor de Muur. Bovendien is Elbit fabrikant van drones die in de Gazastrook worden gebruikt en getest. Ook worden door Elbit clusterbommen gemaakt, die door meer dan 100 landen in de wereld worden afgewezen, omdat ze zoveel burgerslachtoffers maken.
AXA is dus verbonden met de IsraĆ«lische bezetting, de diefstal van land en grondstoffen.Ā Ā 

campagne
afbeelding: intal campagne website 

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ā‚¬40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ā‚¬18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ā‚¬22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be