IEDER MENS IS GELIJK

Search

Alles om Palestina te geven wat het verdient

Facebook
Twitter
Email
Print

Als lid van Palestina Solidariteit vergroot je onze impact op een rechtvaardige en duurzame oplossing voor de Israëlisch-Palestijnse kwestie. Zo zorgden we in 2020 voor heel wat wijdverspreide informatie die inging op de essentie en de actualiteit van de kwestie.

Door de coronacrisis was 2020 nochtans een erg moeilijk jaar voor onze organisatie. We konden niet zoals anders de straat op om onze stem te laten horen, we konden geen inleefreizen of fysieke infomomenten organiseren, enzovoort. Dat leidde ook tot een minder positief financieel plaatje.

In 2021 mag je zeker ook op ons rekenen, maar daarvoor vragen wij jouw steun. We willen graag hetzelfde effect en dezelfde capaciteit kunnen garanderen, maar daarvoor hebben we leden nodig. Vorig jaar konden wij op de steun van velen rekenen, en we hopen dat dit jaar ook te kunnen doen. Mogen we je daarom vragen om opnieuw of voor de eerste maal lid te worden?

Als lid van Palestina Solidariteit zorg jij er samen met de andere leden voor dat wij de enige Nederlandstalige organisatie in België zijn die zich exclusief focust op de Israëlisch-Palestijnse kwestie. Dag in dag uit zetten wij ons met jouw steun in voor onze specialisaties: basiswerk voor het brede publiek aan de hand van campagnes, BDS en inleefreizen.

Als lid draag jij bij aan onze impact.

We maakten op jullie vraag ons lidgeldsysteem laagdrempeliger, zodat er voor elk wat wils is:

• je betaalt 10 euro lidgeld,
• je geeft Palestina Solidariteit een extra duwtje in de rug en betaalt 25 euro lidgeld,
• je gelooft steevast in ons werk en geeft bovenop het lidgeld van 10 of 25 euro een extra gift van 40 euro (waarvoor je een fiscaal attest krijg).

Je lidmaatschap hernieuwen is eenvoudig: schrijf het gewenste bedrag over op rekeningnummer BE64 5230 8014 8852 , met volgende mededeling

• lidgeld 2021 (€10 of €25)
• lidgeld 2021 (€10 of €25)+[bedrag] gift 

• Of klik hier om je lidgeld makkelijk en snel online te betalen.
Het hele team van Palestina Solidariteit dankt je van harte!

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be