IEDER MENS IS GELIJK

Zoek

Palestijnse kinderen vragen actie tegen G4S : Studenten kleuterschool

Facebook
Twitter
Email
Print

Wij zijn de studenten van Al Soemoed (doorzettingskracht) kleuterschool . Ook wij moeten aanvallen van kolonisten doorstaan die kinderen arresteren. Soms komen de IsraĆ«lische soldaten naar de kleuterschool voor controles en de kinderen zijn dan zeer bang, kolonisten komen ook met de soldaten mee hoewel het niet toegestaan is voor kolonisten om naar de Palestijnse zones te komen, maar de soldaten laten hen toe om in de Palestijnse kleuterschool te komen. Wanneer we aan hen (de kinderen) vragen waar ze schrik voor hebben dan antwoorden ze allemaal kolonisten en soldaten, dus het enige waar ze aan denken zijn kolonisten en soldaten. Op het einde van de schooldag wachten de kinderen op hun ouders om hen op te halen en mee naar huis te nemen.Ā 

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ā‚¬40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ā‚¬18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ā‚¬22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be