IEDER MENS IS GELIJK

Search

Verslag première kortfilm ‘Gevangenschap is geen kinderspel’

Facebook
Twitter
Email
Print

Op 19 december was eindelijk het moment daar waarop de vrijwilligers van Palestina Solidariteit hun langverwachte, hard aan gewerkte kortfilm ‘Gevangenschap is geen Kinderspel’ aan het grote publiek mochten presenteren.  Met kriebels in de buik en klamme handjes toonden ze hem voor het eerst in het Vredeshuis in Gent.  Wij hopen dat deze stad  begaan zal zijn met het thema en dat ze hun openbare opdrachten aan G4S op een andere manier zullen bekijken.

De acteurs en regisseuse werden in de bloemetjes gezet, want zonder hun vrijwillige inzet, steun en fantastische talent zou deze film nooit werkelijkheid geworden zijn.  We willen nogmaals onze sponsors bedanken alsook de vele toegestoken handen tijdens de opnames.  

Hier kan je de korte versie van de film bekijken en hier de lange versie.  Wij nodigen jullie uit om deze links wijd te verspreiden, zodat dit thema bekend wordt en er ooit hopelijk geen kindgevangenen meer zullen zijn!

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be