IEDER MENS IS GELIJK

Stop G4S-actie in Gent op 23 april 2014

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Personen die naar een evenement in het cultureel centrum ‘De Centrale’ wilden gaan, werden eerst onderworpen aan een bodyscan, uitgevoerd door vrijwilligers van Palestina Solidariteit, Intal en GAPP. Zij verkleedden zich als G4S-bewakers en stelden de activiteiten van G4S in Israël en de bezette Palestijnse gebieden aan de kaak.

G4S schendt daar de mensenrechten en het internationaal recht. In Gent heeft G4S 3 contracten gekregen van het stadsbestuur. Wij vragen dat het stadsbestuur van Gent alle banden met dit bedrijf verbreekt zolang G4S medeplichtig is aan de schending van mensenrechten en het internationaal recht.

U kan de petitie tekenen op https://palestinasolidariteit.be/petitie-stop-g4s-gent

Ontdek meer