IEDER MENS IS GELIJK

Search

Verslag nieuwjaarsreceptie 2015

Facebook
Twitter
Email
Print

Op vrijdag 23 januari vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats.  De 40 aanwezigen konden genieten van broodjes met humus, een wijntje, of een Palestijns biertje. 

Er werd kort teruggekeken op het voorbije jaar.¬† Dat was het VN-jaar in solidariteit met de Palestijnen, maar zoals we weten, hebben de Palestijnen weer erg te lijden gehad onder de Isra√ęlische agressie.¬† Onze vereniging kon op veel sympathie en aanhang rekenen, maar tegelijkertijd groeide het besef dat er nog zeer veel werk aan de winkel is.

In 2015 gaan we er daarom weer vol goede moed tegenaan!¬† Onze campagnes ‚ÄėStop G4S‚Äô en ‚ÄėGevangenschap is geen Kinderspel‚Äô lopen verder met enkele nieuwe projecten.¬† Nieuwe inleefreizen worden georganiseerd.¬† Verschillende workshops en lezingen kunnen aangevraagd worden en onze infostand zal dit jaar ook weer her en der aanwezig zijn.¬† Nieuw in 2015 is het ‚ÄėAdvocacy Initiative for Palestine‚Äô.¬† Gedurende enkele maanden worden vrijwilligers getraind om de leden van het Europees Parlement te sensibiliseren over het Isra√ęlisch-Palestijns conflict.

Voor het tweede deel van de nieuwjaarsreceptie nodigden we Schams El-Ghoneimi uit.¬† Hij is ‚Äėpolicy advisor‚Äô van een Schots Europees parlementslid.¬† We kregen uitleg over hoe de Isra√ęlische lobby in het Europees parlement te werk gaat en welk lobby-organisme daar tegenover staat voor Palestina.¬† Erg interessante informatie van een insider!

Wij danken degenen die aanwezig waren op onze nieuwjaarsreceptie en hopen iedereen binnenkort weer op een andere activiteit te mogen ontmoeten!  Samen voor de onvervreemdbare rechten van de Palestijnen!

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ‚ā¨40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ‚ā¨18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ‚ā¨22!¬†

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be