IEDER MENS IS GELIJK

Search

Oproep van Belgische ngo’s

Facebook
Twitter
Email
Print

Een aantal Belgische ngo’s hebben opgeroepen om druk uit te oefenen op de IsraĆ«lische bezettingsautoriteiten om geblokkeerd Palestijns belastinggeld vrij te geven, zodat de Palestijnse Autoriteit (PA) de medische uitrusting kan betalen die nodig is om de uitbraak van het coronavirus te bestrijden.
Die oproep kwam van de ngo’s aan de Belgische minister van Buitenlandse Zaken Philippe Goffin en de Belgische vicepremier Alexander De Croo, evenals aan de hoge vertegenwoordiger van de Europese Unie (EU) voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid Josep Borrell.

De ngoā€™s riepen op om uitzonderlijke beslissingen te nemen en de inspanningen te verhogen om de IsraĆ«lische blokkade die jarenlang Gaza is opgelegd, op te heffen. De ngo’s riepen de Verenigde Naties (VN) en de EU op om de Palestijnen onmiddellijk steun te bieden, hen te helpen de pandemie van het coronavirus te bestrijden en de vereiste medische apparatuur te betalen.Ā 

Bron

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ā‚¬40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ā‚¬18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ā‚¬22!Ā 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be