IEDER MENS IS GELIJK

Word lid of vernieuw je lidgeld

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Ruim dertig jaar ijvert Palestina Solidariteit voor de rechten van het Palestijnse volk.

In deze lange periode organiseerde Palestina Solidariteit heel wat succesvolle acties. Er was de Dexia-campagne die Dexia overtuigde om zijn investering in een Israëlische bank stop te zetten. De Stop G4S campagne overtuigde de stad Gent om een ethische code in te voeren voor openbare aanbestedingen. Dankzij de Law Train campagne werd de samenwerking tussen de Universiteit Leuven en zijn Israëlische tegenhangers stopgezet. Ook de Apartheid Vrije Zone campagne en de wereldwijde BDS-campagne kennen een, nog steeds groeiend succes.

We brachten ook het probleem van Palestijnse kindgevangenen in Israëlische gevangenissen onder de aandacht met de aanmaak van een veel bekeken kortfilm en een boeiende conferentie met Peter Adriaenssens.
Naast de campagnes waren en zijn er de vele infostanden, infoavonden, congressen, workshops, studiedagen, inleefreizen, de nieuwsbrief voor leden en sympathisanten, …
Er zijn ook nog de projecten die Palestina Solidariteit in Palestina zélf ondersteunt zoals het Keffiyeh center, de steun aan jonge Palestijnse studentes, de Palestijnse circusschool, de PWWSD-vrouwenwerking, kinderrechtenorganisatie DCI-Palestine, de steun aan het dorp Wadi Fukin bij Bethlehem, noodhulp, ook en zeker in Corona-tijden…

Dit alles was mogelijk door de onafhankelijke werking van Palestina Solidariteit, zonder structurele subsidies maar mét de steun van vele vrijwilligers en vrijgevige leden en sympathisanten.
Bent u reeds lid en wil u het Palestijnse volk blijven steunen? Vernieuw dan alvast nu het lidgeld voor het komende jaar 2021. Bent u nog geen lid? Overweeg dan om lid te worden of overtuig anderen hetzelfde te doen!

Je lidgeld betalen of lid worden kan via deze weg:
Bankrekening: IBAN: BE64 5230 8014 8852 – BIC: TRIOBEBB
Palestina Solidariteit vzw – Ectorsstraat 19, 3400 Landen


Met vermelding van ‘Lidgeld 2021’ en je naam.
– Je bent reeds lid vanaf 10 euro.
– Je wil Palestina Solidariteit een extra duwtje in de rug geven: stort dan 25 euro.
– Je gelooft écht in Palestina Solidariteit: geeft een extra gift van 40 euro. Je krijgt voor die gift een fiscaal attest.

Je kan ook Palestina Solidariteit maandelijks steunen, en Palestina Solidariteit zo een zekerheid van inkomsten garanderen, zodat er nog méér zaken kunnen gerealiseerd worden ten voordele van het Palestijnse volk. Dat kan! Je hoeft daarbij niet noodzakelijk een grote gift te doen. Zelfs een bescheiden domiciliëring met een symbolisch bedrag van 5 of 10 euro per maand geeft Palestina Solidariteit al een mooie extra ondersteuning.

Alvast bij voorbaat dank,
Het team van Palestina Solidariteit

Ontdek meer

Plaats een reactie

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

BedragVoor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be