IEDER MENS IS GELIJK

Zoek

Word lid of vernieuw je lidgeld

Facebook
Twitter
Email
Print

© Palestina Solidariteit 

Ruim dertig jaar ijvert Palestina Solidariteit voor de rechten van het Palestijnse volk.

In deze lange periode organiseerde Palestina Solidariteit heel wat succesvolle acties. Er was de Dexia-campagne die Dexia overtuigde om zijn investering in een Israëlische bank stop te zetten. De Stop G4S campagne overtuigde de stad Gent om een ethische code in te voeren voor openbare aanbestedingen. Dankzij de Law Train campagne werd de samenwerking tussen de Universiteit Leuven en zijn Israëlische tegenhangers stopgezet. Ook de Apartheidsvrije Zone campagne en de wereldwijde BDS-campagne kennen nog steeds een groeiend succes.
We brachten ook het probleem van Palestijnse kindgevangenen in Israëlische gevangenissen onder de aandacht met een kortfilm en een boeiende conferentie met Peter Adriaenssens.
Door corona werden infostands, inleefreizen en workshops tijdelijk on hold gezet, maar gebruikten we de digitale mogelijkheden waar mogelijk om te blijven informeren en elkaar te ‘ontmoeten’.
Bovendien ondersteunt Palestina Solidariteit diverse projecten in Palestina zélf zoals het Keffiyeh center, de studies voor jonge Palestijnse studentes, de Palestijnse circusschool, de PWWSD-vrouwenwerking, de kinderrechtenorganisatie DCI-Palestine, de duurzame landbouw in het dorp Wadi Fukin bij Bethlehem, noodhulp, …
Dit alles was mogelijk door de onafhankelijke werking van Palestina Solidariteit, zonder structurele subsidies maar mét de steun van vele vrijwilligers en vrijgevige leden en sympathisanten.
Bent u reeds lid en wil u het Palestijnse volk blijven steunen? Vernieuw dan alvast nu het lidgeld voor het komende jaar 2022. Bent u nog geen lid? Word lid en/of overtuig anderen hetzelfde te doen!
Word lid of verleng je lidgeld
Bankrekening: IBAN: BE64 5230 8014 8852 – BIC: TRIOBEBB
Palestina Solidariteit vzw – Ectorsstraat 19, 3400 Landen
Met vermelding van ‘Lidgeld 2022’ en je naam.
   – Je bent reeds lid vanaf 10 euro.
   – Je wil Palestina Solidariteit een extra duwtje in de rug geven: stort dan 25 euro.
   – Je gelooft écht in Palestina Solidariteit: geeft een extra gift van 40 euro. Je krijgt voor die gift een fiscaal attest.
Je kan ook Palestina Solidariteit maandelijks steunen, en Palestina Solidariteit zo een zekerheid van inkomsten garanderen, zodat er nog méér zaken kunnen gerealiseerd worden ten voordele van het Palestijnse volk. Dat kan! Je hoeft daarbij niet noodzakelijk een grote gift te doen. Zelfs een bescheiden domiciliëring met een symbolisch bedrag van 5 of 10 euro per maand geeft Palestina Solidariteit al een mooie extra ondersteuning.

Alvast heel veel dank,
Het team van Palestina Solidariteit

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be