IEDER MENS IS GELIJK

Zoeken

Word lid of vernieuw je lidgeld

Facebook
Twitter
Email
Print

© Foto: Bron, Palestina Solidariteit

Ben je nog géén lid van Palestina Solidariteit of vernieuwde je je lidgeld voor 2022 nog niet?

Door Corona had niet alleen het Palestijnse volk maar ook Palestina Solidariteit een moeilijk jaar in 2021. Door Corona moesten we noodgedwongen opnieuw een jaar lang alle workshops, inleefreizen en infostands on hold zetten. Door gebruik te maken van de digitale mogelijkheden konden we, gelukkig, een beperkt gedeelte van onze activiteiten op een alternatieve manier toch laten doorgaan.
Ondanks deze alternatieve activiteiten, en de gulle steun van leden en sympathisanten, had Palestina Solidariteit toch heel wat minder inkomsten dan andere jaren en moesten we keuzes maken en uit onze reserves putten.
Onze steun aan projecten in Palestina, zoals het Keffiyeh-center, jonge Palestijnse studentes, de Palestijnse circusschool, de PWWSD-vrouwenwerking, de kinderrechtenorganisatie DCI-Palestine, het dorp Wadi Fukin bij Bethlehem, noodhulp, … kreeg absolute voorrang en konden we verderzetten.
Ook lanceerde Palestina Solidariteit het voorbije jaar de boycot app ‘Click4change’. Een app waarmee we Israëlische producten in België in kaart kunnen brengen zodat we consumenten, handelaars en beleidsmakers méér bewust kunnen maken van het Israëlisch-Palestijnse conflict en de realiteit hiervan in onze winkels.

Meer info over ons app project kan je hier terugvinden.

Recent nog nam Palestina Solidariteit, samen met heel wat andere solidariteitsorganisaties, het ook op voor zes Palestijnse ngo’s, waaronder onze eigen partner kinderrechtenorganisatie DCI-Palestine, toen de Israëlische regering hen via een lastercampagne bestempelde als ‘terroristische organisaties’.

Ook in 2022 wil Palestina Solidariteit het Palestijnse volk blijven steunen.
Palestina Solidariteit heeft daarvoor echter uw steun nodig!
Ben je nog géén lid of vernieuwde je je lidgeld voor 2022 nog niet? Word dan lid of vernieuw nu je lidgeld. Ook kan je eventueel anderen, (familie, vrienden of kennissen die niet onverschillig zijn voor de situatie van het Palestijnse volk) overtuigen om lid te worden van Palestina Solidariteit.
Méér leden geeft ons méér draagkracht om nóg méér voor het Palestijnse volk te betekenen, én maakt dat onze stem nog luider klinkt!
Bent u reeds lid en wil u het Palestijnse volk blijven steunen? Vernieuw dan alvast nu het lidgeld voor het komende jaar 2022. Bent u nog geen lid? Word lid en/of overtuig anderen hetzelfde te doen!

Word lid of verleng je lidgeld
Bankrekening: IBAN: BE64 5230 8014 8852 – BIC: TRIOBEBB
Palestina Solidariteit vzw – Ectorsstraat 19, 3400 Landen
Met vermelding van ‘Lidgeld 2022’ en je naam.
– Je bent reeds lid vanaf 10 euro.
– Je wil Palestina Solidariteit een extra duwtje in de rug geven: stort dan 25 euro.
– Je gelooft écht in Palestina Solidariteit: geeft een extra gift van 40 euro. Je krijgt voor die gift een fiscaal attest.

Je kan ook Palestina Solidariteit maandelijks steunen, en Palestina Solidariteit zo een zekerheid van inkomsten garanderen, zodat er nog méér zaken kunnen gerealiseerd worden ten voordele van het Palestijnse volk. Dat kan! Je hoeft daarbij niet noodzakelijk een grote gift te doen. Zelfs een bescheiden domiciliëring met een symbolisch bedrag van 5 of 10 euro per maand geeft Palestina Solidariteit al een mooie extra ondersteuning. Klik hier voor meer info.

Alvast heel veel dank,
Het team van Palestina Solidariteit

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be