IEDER MENS IS GELIJK

Zoek

Vrijwilligers het kloppende hart van Palestina Solidariteit, misschien wil jij er ook bij horen?

Facebook
Twitter
Email
Print

Al meer dan 30 jaar komt Palestina Solidariteit op voor een rechtvaardige oplossing voor de Israëlisch/Palestijnse kwestie.
Dit doen we volledig onafhankelijk zonder structurele subsidies en voor en door onze vrijwilligers. En daar zijn we trots op!
Palestina Solidariteit draait op een honderdtal vrijwilligers. De ene neemt sporadisch een taakje op zich, anderen zetten zich dagelijks in. Allen zijn ze goud waard!
Onze vrijwilligers in actie de afgelopen maanden…
In september kookten we in Gent voor ongeveer 75 mensen een heerlijke Palestijnse maaltijd. De bezoekers maakten kennis met onze werking en onze toekomstplannen.

In oktober ging ons kernteam met een paar nieuwe geëngageerde vrijwilligers op weekend om na te denken en te werken aan onze werking (foto rechts boven). Het werd een leuk weekend waar we heel wat werk hebben verzet, maar ook hebben genoten van de omgeving en het eten…

Naast deze activiteiten zijn heel wat vrijwilligers druk in de weer met de dagelijkse werking… Het maken van de nieuwsbief, het onderhouden van sociale media, administratief werk, dadels verkopen, standen doen op allerlei events, …
Ben je benieuwd wat er mogelijk is als vrijwilliger bij Palestina Solidariteit? Kijk dan zeker hier eens naar ons vrijwilligersaanbod.

 

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag





Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be