IEDER MENS IS GELIJK

Search

Steun Jart met zijn 20 km loop voor Palestina!

Facebook
Twitter
Email
Print

Op zondag 28 mei gaat de jaarlijkse 20 km van Brussel door. Enkele tienduizenden lopers zetten hun beste beentje voor om de tocht tot een goed einde te brengen.

De “20 km van Brussel” is niet zomaar een sportevenement dat hardlopers, wandelaars en gehandicaptensporten samenbrengt. Het is ook de gelegenheid om je prestatie te delen met een organisatie die je na aan het hart ligt…

Jart is al jaren vrijwilliger bij Palestina Solidariteit waar hij een van de drijvende krachten achter de nieuwsbrief is.

Naast het vele redactionele werkt heeft Jart een hart voor iedereen die hulp nodig heeft en probeert hij waar het kan te helpen.

We wensen Jart veel succes toe met deze sportieve uitdaging en zijn dankbaar dat hij de opbrengst aan de werking van Palestina Solidariteit schenkt!

Geef ook jij hem een duwtje/steuntje in de rug?

Steun Jart!

Stortingen kunnen gebeuren op het rekeningnummer BE64 523 – 080 14 88 – 52, BIC: TRIOBEBB (Palestina Solidariteit, Ectorsstraat 19, 3400 Landen) met de vermelding ’20 km van Jart’.

(fiscaal attest voor giften vanaf 40 euro)

Voor meer info kan je terecht op secretariaat@palestinasolidariteit.be

Palestina Solidariteit kan niet rekenen op structurele subsidies en doet een warme oproep om mee te lopen voor Palestina en onze werking te steunen.

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be