IEDER MENS IS GELIJK

Zoeken

Boycot PUMA

Facebook
Twitter
Email
Print

Ā© Foto: Thisispuma.com, actie hoofdzetel tijdens aandeelhoudersvergadering.


Begin mei 2023 vierde het schoenenmerk PUMA zijn 75-jarig bestaan. Tegelijk was er een meerdaagse aandeelhoudersvergadering.
De speciaal opgerichte actiegroep legde de volgende verklaring af:

Op 5 mei 2021 kwamen de aandeelhouders van PUMA bij elkaar om de resultaten van het voorbije jaar te bespreken. Diezelfde dag schoten Israƫlische soldaten Saeed Odeh dood; een jonge veelbelovende Palestijnse voetballer.
Op 11 mei 2022 kwamen de aandeelhouders van PUMA opnieuw bij elkaar. Dezelfde dag schoten Israƫlische soldaten de Palestijnse voetballer Thaer al-Yazouri dood.
Dit jaar 2023 is er in mei opnieuw een vergadering. Tegelijkertijd is er een aanval op de Gazastrook waarbij vele burgers omkomen.

Deze drie data bewijzen hoe vaak Israƫl Palestijnen doodt: atleten, artiesten, geleerden, studenten, vaders, moeders, zonen en dochters. De afgelopen 15 jaar heeft Israƫl 6000 Palestijnen gedood.
Israƫl steelt land en hulpbronnen van Palestijnen.

Steden worden gebombardeerd. Huizen worden vernield. Politici worden gevangen gezet. Toegang tot water wordt beperkt. Vrij verkeer wordt tegengehouden.
PUMA is de belangrijkste sponsor van de Israƫlische voetbalbond (IFA). IFA laat voetbalteams uit de illegale nederzettingen meespelen in de competitie.
PUMA beweert dat het voor universele gelijkheid is.
Dit is niet waar, zolang PUMA medeplichtig is aan de Israƫlische apartheid.

Meer info:Ā https://thisispuma.com/

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ā‚¬40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ā‚¬18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ā‚¬22!Ā 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be