IEDER MENS IS GELIJK

Zoeken

Textiel: Keffiyeh, tijdelijk uitverkocht!

Facebook
Twitter
Email
Print

TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!

Wegens de grote vraag zijn onze traditionele keffiyeh’s tijdelijk uitverkocht, wij hopen ze snel weer op voorraad te hebben. Volg onze sociale media & nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

 

De keffiyeh is een traditioneel hoofddeksel dat voornamelijk in Arabische landen en landen met een droog klimaat gedragen wordt om hen te beschermen tegen kou, zon, stof en zand. Al eeuwenlang gebruiken de bedoeïenen de keffiyeh in verschillende variaties om hun rijkdom te tonen.
PLO-leider Yasser Arafat droeg vanaf de herleving van de Palestijnse nationale beweging in de jaren zestig van de 20e eeuw altijd een keffiyeh. Met hem werd de keffiyeh het symbool van het Palestijnse strijd. De sjaal staat door deze associatie informeel bekend als “Arafatsjaal” of “Palestijnensjaal”.

Er is nog slechts één familiebedrijfje in Palestina die deze sjaals produceert, de meeste sjaals worden goedkoop in het buitenland geproduceerd in landen zoals China.

Met Palestina Solidariteit bieden wij deze exclusieven “made in Palestine” keffiyeh’s aan uit het laatste Familiebedrijf in Palestina.

€ 15/stuk zonder postkosten (postkosten zijn 5 euro voor een afhaalpunt of 6,35 voor een adres naar keuze, ophalen op afspraak in ons secretariaat in Brussel op woensdag mogelijk)

 

Bestellen via info@palestinasolidariteit.be

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be