Palestina Solidariteit opnemen in je testament, een waardevol gebaar dat telt.

Met je nalatenschap aan Palestina Solidariteit geef je ons de kans om …

… op te komen voor een rechtvaardige en duurzame oplossing voor de Israëlisch-Palestijnse kwestie

… het brede publiek te informeren … en blijven informeren

… mee te bouwen aan een beweging voor een andere mondialisering, vanuit waarden als solidariteit, respect voor de mensenrechten en de democratie

… regionale groepen en initiatieven in Palestina te ondersteunen om zichzelf te organiseren én competenties te vergroten


Palestina Solidariteit is een vrijwilligersbeweging. Wij ontvangen geen structurele financiering maar realiseren onze noord- en zuidbeweging dankzij de kleine en grote giften van vele sympathisanten en donateurs. Dankzij de vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten, kunnen wij onze overhead-kosten beperken. Maar om acties op te zetten, om campagnes uit te werken en inhoudelijk voor te bereiden, om infosessies online te organiseren of …, hebben we giften nodig.

Wil je graag meer informatie over de huidige regelingen (onder meer het systeem van de duolegaten) en/of de nieuwe regeling, bespreek dit dan zeker met je notaris. Je mag ook ons steeds contacteren (telefoonnummer secretariaat), en dan gaan we samen met jou op zoek naar meer informatie. We hebben immers geen expert in dienst.

Ter informatie: De Vlaamse regering heeft een voorontwerp goedgekeurd voor de hervorming van de erf- en schenkbelasting. Dat nieuwe systeem zal hoogst waarschijnlijk in werking treden vanaf 1 juli 2021. Het systeem van de duolegaten verdwijnt dan, maar goede doelen zouden dan wel geen schenkbelasting meer betalen.

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag





Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be