Pers

Pers

Bij Palestina Solidariteit hebben we tijdens ons bijna 30 jaar lange bestaan heel wat kennis, informatie en contacten opgebouwd zowel binnen Europa als in Palestina en Israël. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor bijkomende informatie rond specifieke thema’s of zo u een bezoek aan de regio wil voorbereiden.

Zo faciliteerden wij reeds ontmoetingen met Palestijnse politici, jeugdleiders en vele organisaties. Maar ook een bezoek aan de militaire rechtbank, gesprekken met burgers die te leiden hebben onder aanvallen van kolonisten, die de illegale onteigening van hun gronden aanvechten of de vernieling van hun huis, met organisaties die zich verzetten tegen de bouw van de Apartheidsmuur en met Israëlische organisaties en individuen die zich tegen de bezetting verzetten. Ook kennen wij in België en Europa vele kenners, experten, actieve Palestijnen en Israëliërs.

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie over een specifiek thema dan vindt u misschien wat u zoekt in de lijst brochures of links hieronder. Maar aarzel niet om ons aan te schrijven, wij verwijzen u graag door.

Wilt u in alle confidentialiteit vragen stellen, ons leren kennen, een onderwerp in de diepte te bespreken, een algemene introductie krijgen dan staat ons team voor u klaar. 

Bekijk ook alvast onze brochures, de verzameling externe rapporten, de interessante links en de achtergrondinformatie op deze site. 

Wilt u updates met persberichten, interessante bezoekers en nieuwe brochures rechtstreeks in uw mailbox ontvangen schrijf u dan hier in.