Pers

Pers

Bij Palestina Solidariteit hebben we tijdens ons bijna 30 jaar lange bestaan heel wat kennis, informatie en contacten opgebouwd zowel binnen Europa als in Palestina en Israël. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor bijkomende informatie rond specifieke thema’s of zo u een bezoek aan de regio wil voorbereiden. 

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie over een specifiek thema dan vindt u misschien wat u zoekt in de lijst brochures of links hieronder. Maar aarzel niet om ons aan te schrijven, wij verwijzen u graag door.

Wilt u in alle confidentialiteit vragen stellen, ons leren kennen, een onderwerp in de diepte te bespreken, een algemene introductie krijgen dan staat ons team voor u klaar.

Bekijk ook alvast onze brochures, de verzameling externe rapporten, de interessante links en de achtergrondinformatie op deze site. 

Wilt u updates met persberichten, interessante bezoekers uit Palestina/Israël en nieuwe brochures rechtstreeks in uw mailbox ontvangen schrijf u dan hier in.

GazaMassacre

Stop het bloedvergieten, stop de straffeloosheid!

© Cartoon, Latuff (2008) De inwoners van de Gazastrook worden momenteel geconfronteerd met het dodelijkste offensief in hun geschiedenis. Het komt bovenop de enorme humanitaire noodsituatie veroorzaakt door de Israëlische blokkade waaraan de bevolking al 16 jaar lang wordt onderworpen.

Lees verder »
WhatsApp Image 2023-10-09 at 11.49.48

Persbericht: ‘Gaza ontploft’

16 jaar, meer dan 2 miljoen mensen in de ‘openluchtgevangenis’ in de Gazastrook,mogelijkheden beperkt, toekomst gestolen, afhankelijk voor basisbehoeften als water en elektriciteit van een bezettende zwaarbewapende macht.

Lees verder »

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be