Search

Category: Palestina Solidariteit

Quiz: Test je kennis en leer over Palestina…

Doe mee aan onze Palestina-quiz. Nadien zijn er Palestijnse gasten om al je vragen te beantwoorden. Maar voor alle falafel liefhebbers ook een expert om je te helpen de allerlekkerste falafel te maken.

Open de Gazastrook, ze hebben brandstof nodig, geen bommen!

Verschillende Belgische organisaties, waaronder Intal, ABP, Palestina Solidariteit, UPJB, Viva Salud en 11.11.11, Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging roepen, met de steun van CNCD-11.11.11, op tot een solidariteitsbijeenkomst op maandag 31 augustus om 17.00 uur op het Albertinaplein in Brussel. Samen roepen zij BelgieĢˆ en de Europese Unie op om zich krachtig te verzetten tegen de IsraeĢˆlische maatregelen, die neerkomen op collectieve bestraffing, en om de onmiddellijke heropening te eisen van Kerem Shalom, de plaats waar de brandstof binnenkomt, zodat Gaza terug elektriciteit heeft.

Palestijnse kookworkshop en Letā€™s talk about Palestine

Tijdens de 14 daagse van de solidariteit organiseren we een Palestijnse kookworkshop waarna we samen aan tafel gaan. Tijdens en na het tafelen kunnen deelnemers en bezoekers kennismaken met de Palestijnse eetcultuur en het dagelijks leven in Palestina. Eten is bij uitstek de fijnste manier om kennis te maken met elkaar en ons open te stellen en te delen met anderen.

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ā‚¬40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ā‚¬18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ā‚¬22!Ā 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be