Fiscaal attest

Heb ik recht op een fiscaal attest?

Als de som van jouw gift(en) in een volledig kalenderjaar minstens 40 euro bedraagt, krijg je van ons een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar. Met dat attest kan je 45% van jouw gift(en) recupereren via belastingvermindering.

Let wel, het moet om een werkelijke gift gaan, zonder tegenprestatie. Een gift in natura of de opbrengst van een inzamelactie geeft geen recht op een fiscaal attest.

Wanneer ontvang ik mijn fiscaal attest?

De stortingen die op 31 december effectief op onze rekening stonden, worden vermeld op jouw fiscaal attest voor het volgende inkomstenjaar. Indien de nieuwe gift pas op 2 januari op onze rekening stond, wordt deze niet meer bij dat fiscaal attest geteld.

We sturen het fiscaal attest op naam van de rekeninghouder die een gift heeft gedaan en naar het bankadres van de rekeninghouder.

Maar je mag ons ook altijd een email sturen zodat we zeker de juiste gegevens hebben.  Dit doe je best naar info@palestinasolidariteit.be met als onderwerp: gegevens voor fiscaal attest en vermeld je je naam, adres en geboortedatum. Je krijgt dit dan normaal gezien in februari in je bus, op tijd voor je belastingaangifte.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over je fiscaal attest? Is jouw fiscaal attest zoek of heb je geen ontvangen? Of zijn de gegevens op je fiscaal attest niet juist? Contacteer ons dan zo snel mogelijk! 

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be