IEDER MENS IS GELIJK

Search

Steun mee onze projecten in Palestina en maak samen het verschil!

Facebook
Twitter
Email
Print

Onze organisatie richt zich vooral op sensibilisatie en acties in België maar we geloven ook sterk in het ondersteunen van lokale initiatieven in Palestina die de soemoed (standvastigheid) van de Palestijnse bevolking vergroten. Door kleine organisaties te steunen zorgen we dat Palestijnen die projecten kunnen uitwerken die zij nodig vinden binnen de context die zij het beste kennen. Graag stellen we hier kort de projecten voor in Palestina die we al vele jaren steunen, projecten waar we dankzij de lokale gemeenschap en onze donateurs al heel wat hebben kunnen verwezenlijken.

Doe ook een gift en maak mee het verschil! 

Giften worden integraal doorgestort aan de projecten en zijn vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar.   

Hoe doe ik een gift?

1. Stort online: Ga naar hiervoor naar de projecten op onze website. Klik daar het project aan dat jij wil steunen. Je kan ook een algemene storting doen voor de projecten, kies dan voor zuidprojecten of laat een mededeling achter. 

2. Stort rechtstreeks op:
IBAN: BE64 5230 8014 8852
BIC: TRIOBEBB
Op naam van: Palestina Solidariteit vzw
Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen
Mededeling ‘vul hier het project van jouw keuze in’ of zuidprojecten en dan verdelen wij je gift waar hij het meeste nodig is. 

Je kan ook op een andere manier onze projecten steunen!

Deel deze oproep:
We zijn ervan overtuigd dat er binnen jouw netwerk nog een heleboel mensen zijn die ook een handje willen helpen. Deel daarom deze oproep met hen en nodig hen uit om via deze manier concrete hulp te bieden.

Word lid van Palestina Solidariteit:
Wil je onze organisatie en daardoor de Palestijnse bevolking nog een blijk van waardering geven, dan kan je steeds lid worden van Palestina Solidariteit. Al vanaf 10 euro per jaar toon je dat je achter ons staat en geef je ons de nodige steun om door te gaan om zowel in België als in Palestina verandering te brengen. Lid worden kan via deze link. (Je kan je lidgeld makkelijk online betalen,Klik project ‘lidgeld’ aan en voeg de mededeling ‘lidgeld’ toe.)

(Foto’s: PWWSD: Komt op voor vrouwenrechten , workshop ken je rechten van Defense for Children International – Palestine)

Ontdek meer

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en rijksregisternummer) naar info@palestinasolidariteit.be