NIEUWSBRIEF 77
Opinie: Stop de straffeloosheid!
We moeten vaststellen dat langzamerhand het kookpunt in de Palestijnse zaak bereikt is. Waar is de internationale verontwaardiging?
Lees meer...

Westbank

Oost - Jeruzalem

Vernielingen in en rond Jeruzalem
In juni en juli 2023 zijn op bevel van de Civiele administratie (= de bezettende macht) 105 gebouwen vernietigd in Oost Jeruzalem en omstreken.
Lees meer...

Gazastrook 

Israël 

Opiniestuk: Voor Israëli’s is democratie heilig. Maar waarom geldt dat principe niet voor mij als Palestijn?
Israëli’s kunnen nooit echt in vrede, welvaart en veiligheid leven als Palestijnen geen gelijke mate van basisrechten, waardigheid en vrijheid genieten.
Lees meer...

Gevangenen

BDS

Samenwerking AAA met medeplichtige Universiteiten gestopt
De Amerikaanse Antropologische Vereniging heeft met 71% besloten om Israëlische academische instellingen die medeplichtig zijn aan de militaire bezetting te boycotten.
Lees meer...

Belgische politiek: Federaal, Vlaams en stedelijk.

Cultuur

Israëlische stand up comedian Naom Schuster
De Israëlische Naom Shuster had een goede baan bij de Verenigde Naties. De vruchteloosheid van de VN begon haar cynisch te maken. Naom koos voor stand-up comedy.
Lees meer...

Werking Palestina Solidariteit

Kom jij naar onze vrijwilligersdag in Antwerpen op 8 oktober?
Wil jij iets doen voor Palestina maar weet je niet goed wat of hoe? Kom zondag 8 oktober naar onze vrijwilligersdag in Antwerpen! Tijdens de vrijwilligersdag ga je samen met…
Lees meer...

Kalender komende activiteiten

Kalender september – november
Activiteiten komende maanden, september - november
Lees meer...

Palestina Solidariteit vzw is een onafhankelijke vrijwilligers beweging zonder structurele middelen. Deze nieuwsbrief en veel van onze andere artikels worden door onze vrijwilligers geschreven, onze werking kan steeds een steuntje in de rug gebruiken. Je kan lid worden vanaf €10/ jaar of een gift doen (vanaf € 40 fiscaal aftrekbaar).

Reacties op onze Nieuwsbrief

Heeft opmerkingen over de berichtgeving van onze Nieuwsbrief? Heeft u suggesties? Schrijf naar jart@palestinasolidariteit.be

 

 

facebook  youtube  instagram 
Klik hier om je uit te schrijven    |    Niet goed leesbaar? Lees hem online.