Limburg

Palestina Solidariteit Limburg

Palestina Solidariteit Limburg

Palestina Solidariteit Limburg is een lokale afdeling van Palestina Solidariteit vzw en zet zich in Limburg in voor een duurzame vrede in Palestina.
Oorspronkelijk werkten onze vrijwilligers onder de naam Covrepal, het ComitƩ voor de Vrede in Palestina. In augustus 2014 ontstond deze groep als antwoord van enkele vrienden van de wijk Runkst in Hasselt op de onaanvaardbare Israƫlische bombardementen in de Gazastrook. Dit niets ontziende geweld was slechts de top van de ijsberg van bijna 70 jaar kolonisatie en etnische zuivering van Palestina door de zionistische staat Israƫl. De vrienden uit Runkst besloten daarom om een aantal infoavonden te organiseren om de problematiek rond Palestina bij een ruimer publiek bekend te maken. Met Amnesty International Hasselt als sterke partner, werd Palestina op de kaart gezet in Hasselt. Nu, in het najaar van 2018, zien we weliswaar dat onze werking groeit en dat we sympathisanten en medewerkers hebben in heel Limburg. Daarom leek het ons niet meer dan logisch om onze naam een Limburgs draagvlak te geven.

Artikels

Activiteiten

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van ā‚¬40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst ā‚¬18. Het kost je dus uiteindelijk slechts ā‚¬22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be