Pers

Pers

Bij Palestina Solidariteit hebben we tijdens ons bijna 30 jaar lange bestaan heel wat kennis, informatie en contacten opgebouwd zowel binnen Europa als in Palestina en Israël. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor bijkomende informatie rond specifieke thema’s of zo u een bezoek aan de regio wil voorbereiden. 

Bent u op zoek naar meer achtergrondinformatie over een specifiek thema dan vindt u misschien wat u zoekt in de lijst brochures of links hieronder. Maar aarzel niet om ons aan te schrijven, wij verwijzen u graag door.

Wilt u in alle confidentialiteit vragen stellen, ons leren kennen, een onderwerp in de diepte te bespreken, een algemene introductie krijgen dan staat ons team voor u klaar.

Bekijk ook alvast onze brochures, de verzameling externe rapporten, de interessante links en de achtergrondinformatie op deze site. 

Wilt u updates met persberichten, interessante bezoekers uit Palestina/Israël en nieuwe brochures rechtstreeks in uw mailbox ontvangen schrijf u dan hier in.

eurovision_latuff-4deeb

Zing je eigen Eurosong voor Palestina

De Leuvense Actiegroep Palestina organiseerde een zangstonde onder het motto ‘Zing je Eigen Eurosong voor Palestina’. Zo’n honderd mensen trotseerden koude en regen en zongen zich de ziel uit het lijf. Tussen de buien door gaven ze uiting aan hun verontwaardiging over het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv deze week en toonden ze hun solidariteit met de Palestijnen

Lees verder »
38907549_2203625846516366_5606822751135334400_n

Voor inclusieve Prides zonder pinkwashing

Er schort al jaren iets aan de Prides. Een veel gehoorde kritiek is dat Prides verworden zijn tot decadente feesten, en de oorspronkelijke politieke boodschap verloren is gegaan. Voor ons is er, behalve de uit de hand gelopen commerce, niets

Lees verder »
giro-final

Open brief aan Belgian Cycling

Beste,  Met dit schrijven willen we u attent maken op onze diepgaande bezorgdheid aangaande het startpunt van de Giro d’Italia 2018 in Israël. Meer dan 120 mensenrechtenorganisaties, vakbonden, religieuze groeperingen en organisaties voor verantwoord toerisme en sport uit meer dan

Lees verder »

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be