Voedselhulp voor de Westbank

Voedselhulp voor de Westbank

Voedselhulp voor de Westbank

Ook in de Westbank is er veel geweld met vele doden en gewonden. Transport tussen steden onderling en tussen steden en dorpen is extreem moeilijk. Vele arbeiders verloren hun jobs, lonen van werknemers in officiële instanties zoals ministeries maar ook leerkrachten, verpleegkundigen en artsen worden niet volledig uitbetaald doordat Israël de Palestijnse taksen blokkeerde en niet doorstuurt. Ook vele ngo’s kregen niet de beloofde middelen en projecten moesten gestopt of beperkt worden. Daarbovenop zijn er opnieuw geen toeristen die het gebied bezoeken wat voor nog meer verlies van inkomsten zorgt. 

Mensen op de Westbank zitten aan het nieuws gekluisterd en moeten machteloos toekijken op wat er vlakbij hen gebeurt. Ze willen niet klagen over de moeilijkheden die zij ondervinden. Maar de reserves zijn op en vele gezinnen hebben geen middelen meer om basisgoederen te kopen. Ze kloppen aan bij organisaties. We willen hun niet met lege handen naar huis sturen! 

Tijdens de corona epidemie heeft het Keffiyeh jeugdcentrum in het New Askar vluchtelingenkamp in Nablus voedselpakketten uitgedeeld aan families in het kamp. We willen dit samen met hen opnieuw doen. 

En in Bethlehem deden we hetzelfde in samenwerking met de lokale afdeling van de Palestijnse Medische Hulpverleningsorganisatie (PMRS). 

Doe vandaag een gift

U kan dit project steunen door geld te storten op:
IBAN: BE64 5230 8014 8852
Mededeling: Voedselhulp Westbank

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! Lees meer  

Bedrag

Nieuws over onze projecten

Geef je op voor onze nieuwsupdates
en mis niets meer !

Doe een gift

U kan een gift doen door geld te storten op

IBAN: BE64 5230 8014 8852

BIC: TRIOBEBB

Op naam van: Palestina Solidariteit vzw, Adres: Ectorsstraat 19, 3400 Landen

Met vermelding van : binnenlandse werking en/of project Palestina + naam project

Bedrag

Voor een gift van €40 geniet je een fiscaal voordeel van maar liefst €18. Het kost je dus uiteindelijk slechts €22! 

Stuur dan wel een email met de gegevens van de donor (naam, adres en geboortedatum) naar info@palestinasolidariteit.be